DIY – kies je traject

 

👩‍🔧Voor de dienstverlenende ondernemer die wil DIY boekhouden: goed, moeiteloos Ên met plezier!

Of je nu starter bent of al wat langer onderneemt: als je op deze pagina terecht bent gekomen, is de kans groot dat je zelf je boekhouding wil gaan doen. Of misschien doe je dat al, maar heb je niet de juiste tool gekozen, heb je geen idee waar je eigenlijk mee bezig bent of vul maar in…

😕

Waar moet je beginnen? Welke stappen moet je zetten en in welke volgorde? Wat is nou handig? Twijfels in plaats van actie.

🔍

Je hebt vast al een online speurtocht gehouden op zoek naar het perfecte boekhoudpakket. Maar door het enorme aanbod is het bijna onmogelijk om een goede keuze te maken.

🆘

En dan al die regels. Welke regels gelden er voor jou? Online staan de meest uiteenlopende antwoorden. In een taal die jij niet spreekt.

💰

Als je collega ondernemers moet geloven krijg je er bijna geld bij. Is het te mooi om waar te zijn? Of heb jij ook recht op belastingvoordeel of -aftrek. Dat wil je niet missen natuurlijk!

⌚

Tijd kom je altijd te kort. Zelf je boekhouding doen kost natuurlijk ook tijd. Maar ja, de hele handel verzamelen en bij een boekhouder krijgen kost meer dan alleen tijd. Voeg daar gerust frustratie en ergernis aan toe.

📈

Je wil weten of je dat geld op je rekening kan uitgeven. Of kun je het beter reserveren voor de Belastingdienst. Kun je die nieuwe laptop wel betalen? Hoeveel “salaris” kan ik mezelf betalen?

😨

En je grootste angst is misschien wel dat je het fout doet. Dat de Belastingdienst je vragen stelt waar je het antwoord niet op weet. Dat je een boete krijgt of weet jij veel wat.

Dat je al die ellende hierboven prima kan missen lijkt me logisch. Daarom heb ik al vele ondernemers geholpen met DIY Boekhouden: goed, moeiteloos Ên met plezier!

En wat zij kunnen, kun jij ook!

Kies hoe we gaan samenwerken: ga je voor een traject of voor een eenmalige samenwerking? Just the two of us of liever samen met een groep lotgenoten?