Pleister plakken

🥳

Voor de dienstverlenende ondernemer

die zijn administratie zelf doet met behulp van MoneyMonk, MoneyBird of Excel.

Ik weet dat je niet afhankelijk wil zijn van een boekhouder of accountant en daarom je administratie zelf doet. Om dat vol vertrouwen te kunnen blijven doen heb je incidenteel een goede hulplijn nodig.

Je draait er je hand niet voor om, DIY Boekhouden gaat je prima af. Je hebt je administratie goed op orde en je bent hier ook tevreden over. Structureel samenwerken met een boekhouder of accountant vind je nergens voor nodig,

Maar heel soms heb je wel behoefte aan een goede en betrouwbare hulplijn. Als je met een vraag zit waarop Google je geen eenduidig antwoord geeft bijvoorbeeld. Zelfs jij ziet soms door de bomen het bos niet meer.

En juist op die momenten is het fijn als je iemand achter de hand hebt om je vragen aan voor te leggen. Een extra paar ogen ziet meer dan jij alleen.

Omdat je niet weet, wat je niet weet, heb je incidenteel behoefte aan een second opinion. Je boekhouding moet immder niet ongeveer kloppen. Nee, hij moet precies kloppen. Maak een einde aan eventuele twijfels en zorg ervoor dat je helemaal zeker bent van je zaak.

🥳

Hang zelf de slingers op
en maak een feestje van
je administratie!

Plan een afspraak

Plan een afspraak en vul het intake formulier in. 

Naar aanleiding van het intake formulier kan ik inschatten of het het lukt om een pleister te plakken op je vraagstuk. 

Toegang tot je administratie

Je ontvangt een afspraakbevestiging met daarin het verzoek om mij toegang te geven tot je administratie. Zo kan ik me goed voorbereiden op onze afspraak.

Krijg antwoord 

Tijdens een online meeting krijg je antwoord op je vraag. Indien nodig en gewenst kijken we ook naar de praktische verwerking hiervan in je boekhouding. 

De investering is €99 (exclusief btw)

Wat kost het je om nog langer aan te modderen? Om te veel tijd op Google door te brengen op zoek naar antwoorden, zonder een eenduidig antwoord te vinden?

Je hoeft het niet langer alleen te doen als je dat niet wil.

🥳 Op zoek naar een goedkopere optie? Klik hier >>>