DIY Boekhouden:
goed, moeiteloos
én met plezier!

Download HET e-book waarvan je wilde dat je hem gelezen had voordat je ging DIY Boekhouden (en waarvoor het nooit te laat is).

🥳

Laat je ondernemersfeestje niet
bederven door je administratie

Plan een kennismakingsgesprek

Kies hoe we gaan samenwerken

Doe fluitend je administratie

🤯 Jouw bedrijf, jouw feestje!
Toch?
Op je administratie na dan…

Zie je elke keer weer op tegen het doen van je administratie?

Doe je je administratie vaak op het allerlaatste moment?

Heeft je administratie geen meerwaarde voor je bedrijf?

Heb je weinig tot geen inzicht in je cijfers?

Ben je bang om fouten te maken?

🥳

Hang zelf de slingers op
en maak een feestje van
je administratie!

Vertrouw op je administratie

Je hoeft echt geen boekhouder te worden om fouten in je administratie te voorkomen. Gebruik in plaats daarvan super simpele software en zorg voor voldoende basiskennis. Maak je geen zorgen meer, maar weet wat je doet en waarom.

Houdt tijd over om te ondernemen

Elke ondernemer en elke onderneming is uniek. Met een administratie die bij je past, hoef je hier niet langer uren mee bezig te zijn. In plaats daarvan houd je tijd over om te doen wat je leuk vindt.

Krijg inzicht in je bedrijf

Je kunt zo veel meer uit je administratie halen als je deze begrijpt dan alleen het bedrag dat je aan de Belastingdienst moet betalen. Krijg inzicht in je cijfers, maak hierdoor betere keuzes en laat je bedrijf groeien.

Ik gun het jou om te genieten van het ondernemersbestaan en weet uit ervaring dat je administratie hier niet altijd een positieve bijdrage aan levert.

Daarom help ik ondernemers al erkend MoneyMonk en MoneyBird adviseur dagelijks om een feestje te maken van hun boekhouding.

🥳 Zo pak je dat aan!

Deze Bewuste Boekhouder weet dat je vertrouwen wil hebben in je administratie. Om dat te bereiken wil je je administratie zoveel mogelijk zelf doen. Het probleem is dat je niet goed weet waar je moet beginnen. Dit zorgt voor frustratie en zorgen.

Ik geloof dat het onnodig is om je ondernemersfeestje te laten bederven door je administratie. Elke ondernemer kan zijn dromen waar maken wanneer hij zijn administratie goed, moeiteloos én met plezier kan doen. Daarom heb ik al vele ondernemers geholpen om dit doel te bereiken.

Plan je kennismakingsgesprek en download ondertussen alvast “5 tips om het doen van je administratie leuk(er) te maken”.

Plan een kennismakings- gesprek

Omdat elke ondernemer en elke onderneming anders is, leer ik je graag kennen tijdens dit gesprek.

Het gesprek is gratis en vrijblijvend en duurt maximaal 30 minuten.

Kies hoe we gaan samenwerken

Ga je voor een traject of voor een eenmalige samenwerking?

Just the two of us of liever samen met een groep lotgenoten?

Doe fluitend je administratie

Samen zorgen we voor een administratie die perfect bij jou en je bedrijf past, die je begrijpt en moeiteloos bij kunt houden.

🤗 Zij gingen je voor

Boekhouden was als ondernemer echt niet mijn hobby, maar met Ilse werd boekhouden toch leuk en ook nog eens leerzaam.

Hoe meer je weet, hoe leuker het wordt.

Ilse leert je om alles zelf te doen. Ik vind vooral de tijd nemen om iets duidelijk en helder uit te leggen en een ontspannen werksfeer belangrijk. Ilse zorgt daarvoor!

Liselotte Hambeukers

Stem, spraak en presentatie, Stemkunst

In November 2021 ben ik begonnen als Freelance marketing consultant. Aangezien ik mijn eigen administratie wilde doen ben ik direct begonnen met MoneyMonk.

Op LinkedIn kwam ik Ilse tegen Ilse is precies degene die ik zocht: iemand die mij uitlegt hoe ik MoneyMonk optimaal kan gebruiken en kan helpen bij de meer complexe administratieve handelingen zoals mijn aangifte inkomstenbelasting.

Door met Ilse samen te werken kost het doen van mijn administratie weinig tijd en kan ik erop vertrouwen dat ik het grotendeels zelf kan regelen.

Ik vind de samenwerking erg prettig en raad iedereen aan om met haar te werken!

Anne Gierveld

Marketing Consultant, An-Fire

Als dienstverlenend freelancer, wilde ik graag meer grip krijgen op mijn boekhouding en het meer zelf gaan doen.

Voorheen stuurde ik alles op naar een traditioneel kantoor en had ik nauwelijks inzicht. De overstap van een traditionele boekhouder naar de Bewuste Boekhouder verliep heel soepel!

Ilse heeft MoneyMonk ingericht en we hebben dit in het begin samen opgestart. Wat een verademing! Ik had direct zelf inzicht en begrijp wat er staat.

Ilse dringt zichzelf niet op, maar wil juist dat je zoveel mogelijk zelf doet. Dat is precies wat ik zocht en inmiddels hebben we een goede modus gevonden: ik doe bijna alles zelf en kan bij Ilse terecht voor vragen (vaak snel!).

Ilse controleert periodiek en doet de jaarafsluiting. Eindresultaat is dus een betaalbaardere, betrouwbaardere boekhouding die ik zelf snap waar ik ook nog eens weinig tijd aan kwijt ben. Absoluut een aanrader dus!

Jelle van Leeuwen

Product Owner & Analist, van Leeuwen Interactieve Media

Voorheen hield ik mijn boekhouding bij in Excel en moest ik alles handmatig invoeren. Enkel het doen van de inkomstenbelasting besteedde ik uit. Ik had weinig zicht op mijn administratie en snapte veel ervan niet.

Maar sinds Ilse mij heeft geholpen met mijn boekhouding en me geleerd heeft hoe MoneyMonk werkt, heb ik veel meer grip op mijn administratie.

Dankzij haar inzet en efficiënte aanpak, kan ik nu bijna alles zelf doen en heb ik een helder overzicht van mijn administratie.

Camiel Derkx

Ontwerper, Studio Camiel Derkx

Via MoneyMonk ben ik bij Ilse terecht gekomen en ik ben er maar wat blij mee!

Ik vind het heerlijk om ondernemer en ondernemend te zijn, maar de boekhouding, dat is echt niet mijn ding.

Op enig moment had ik er een ‘zooitje’ van gemaakt en sindsdien ondersteunt Ilse mij. Regelmatig checkt ze of de verwerking bank/kas goed gaat. Daarnaast is er altijd de gelegenheid om vragen te stellen. Deze worden altijd vlot beantwoord. Om de btw-aangifte hoef ik mij ook geen zorgen te maken…

Het geeft mij zoveel rust dat ik iemand heb die verstand heeft van boekhouden, zodat ik meer tijd heb om mijn eigen ding te doen.

Als ondernemers tegen mij klagen over hun boekhouding, dan zeg ik altijd: ga naar Ilse!

Linda Immink

Manager, Immink Support

Voordat ik met Ilse aan het werk ging was mijn boekhouding iets wat de boekhouder deed en iets waar ik zelf weinig inzicht en naar mijn gevoel controle over had.

Samen met ilse startte ik met Moneymonk en wat was dat een verademing!

Mijn administratie is overzichtelijk en is gemakkelijk bij te houden. Ik vind het een heel prettig idee dat mijn aangiften altijd kloppen, maar ook dat ik zelf inzicht heb in hoe mijn bedrijf ervoor staat.

De samenwerking voelt makkelijk en veilig. Je administratie is in goede handen bij de Bewuste Boekhouder.

Koosje Janssen

Orthomoleculaire MBOG Therapeut, Kooszorgenloos