Bootcamp voor je boekhouding

🥳

Voor de dienstverlenende ondernemer

 

Ben je een dienstverlenende ondernemer die graag zelf de controle heeft over zijn administratie? Maar heb je er tot nu toe een zooitje van gemaakt? Of was je van plan om je administratie zelf te gaan doen, maar is daar tot nu toe nog weinig van terecht gekomen? Maak je geen zorgen, deze bootcamp is de ultieme oplossing voor jouw administratieve chaos. 

Stel je voor hoeveel tijd je zou kunnen besparen als je jouw administratie moeiteloos en gestructureerd kunt bijhouden. Als je geen tijd meer hoeft te verspillen; niet langer zoeken naar dat ene bonnetje of de betekenis van complexe boekhoudregels. Geen slapeloze nachten meer vanwege stress over jouw administratie en belastingaangiftes. 

Deze bootcamp is een intensieve, ééndaagse ervaring die jou van de juiste  skills en kennis voorziet om je administratie in topvorm te krijgen en houden.

In één dag halen we samen de bezem door dat wat jij nu je administratie noemt. Tijdens het puinruimen doe je voldoende skills en vaardigheden op om de boel op orde te houden: goed, moeiteloos én met plezier! Zodat jij je weer kunt concentreren op wat echt belangrijk is: de groei van jouw bedrijf.

Deze bootcamp is speciaal ontwikkeld voor dienstverlenende ondernemers zoals jij, die controle over hun financiën (terug) willen. Ben je er klaar voor om jouw administratie in vorm te krijgen? Plan dan vandaag nog een intake en ontdek hoe je in slechts één dag jouw administratie in shape krijgt.

Pak de controle over je boekhouding, bespaar kostbare tijd en energie en geniet weer van je ondernemersbestaan.

🥳

Hang zelf de slingers op
en maak een feestje van
je administratie!

Plan een intake

Omdat elke ondernemer en elke onderneming anders is, leer ik je graag kennen tijdens dit gesprek.

Het gesprek is gratis en vrijblijvend en duurt maximaal 30 minuten.

Volg de bootcamp

Tijdens deze intensieve, ééndaagse gaan we praktisch aan de slag.

Je wordt voorzien van kennis, tools en strategieën die nodig zijn om jouw administratie onder controle te krijgen en te houden.

Gedurende de dag wordt er natuurlijk goed voor je gezorgd; koffie/thee/water en een heerlijke lunch zijn inclusief.

Je administratie is in topvorm

Nu je administratie in topvorm is, kun je vol vertrouwen goede zakelijke beslissingen nemen en dien je belastingaangiften voortaan op tijd en zonder stress in.

Boekhouden zal niet langer meer de vervelendste taak op je to-do-list zijn. 

Stel je eens voor hoe het is om te blijven worstelen met jouw boekhouding. Elk kwartaal urenlang bezig zijn met het uitzoeken van bonnetjes en facturen. Slapeloze nachten vol zorgen over belastingaangiftes en mogelijke boetes. Niet weten hoe je bedrijf ervoor staat en hoeveel belasting je moet betalen.

Dit gun ik geen enkele ondernemer. Start in plaats daarvan met DIY boekhouden: goed, moeiteloos én met plezier!

2 uur:
De investering is €249 (exclusief btw) voor een sessie van 2 uur inclusief koffie/thee/water en iets lekkers op een locatie (in de omgeving van) ‘s-Hertgenbosch.

Deze optie is ook online mogelijk. De investering is dan €200 (exclusief btw).

4 uur:
De investering is €399 (exclusief btw) voor een halve dag inclusief koffie/thee/water en iets lekkers op een locatie (in de omgeving van) ‘s-Hertgenbosch.

Deze optie is ook online mogelijk. De investering is dan €349 (exclusief btw).

8 uur:
De investering is €699 (exclusief btw) voor een hele dag inclusief koffie/thee/water en een goede lunch op een locatie (in de omgeving van) ‘s-Hertgenbosch.

* De sessies van 4 uur of langer zijn ook mogelijk op locatie tegen bijbetaling van een kilometervergoeding van €0,75 per kilometer gerekend vanaf Vlijmen. Hierbij zijn de eerste 20 kilometer kosteloos.

🥳 Zij gingen je voor

Wij stapten met ons bedrijf over naar een nieuw boekhoudprogramma. Samen met Ilse heb ik toen in een hele korte tijd alles ingericht en op orde gebracht. Heel erg relaxed dat het nu zo goed werkt!

Laurence de Rooij

Co-Founder, Endless Summer Kitesurfschool

Bij ons nieuwe bedrijf werkten we van het begin af aan met Moneymonk. We zouden het helemaal zelf gaan doen! De jaarafsluiting bleek toch best pittig.  Moneymonk verwees ons naar Ilse en nu weten we waarom.

We hebben in twee dagdelen de administratie op orde gemaakt. Waar we in eerste instantie dachten met een paar klikken klaar te zijn, kregen we snel door dat er iets meer nodig was.

Ilse is precies wat we nodig hadden, geen standaard administratiekantoor, maar iemand die ons echt helpt de administratie te begrijpen.

Marc de Nijs

EPA-W B adviseur, de Nijs beheer en onderhoud