Mini Bootcamp

šŸ„³

Voor de dienstverlenende ondernemer

 

Ben je een dienstverlenende ondernemer die graag zelf de controle heeft over zijn administratie? Maar heb je er tot nu toe een zooitje van gemaakt? Of was je van plan om je administratie zelf te gaan doen, maar is daar tot nu toe nog weinig van terecht gekomen? Maak je geen zorgen, deze bootcamp is de ultieme oplossing voor jouw administratieve chaos.Ā 

Stel je voor hoeveel tijd je zou kunnen besparen als je jouw administratie moeiteloos en gestructureerd kunt bijhouden. Als je geen tijd meer hoeft te verspillen; niet langer zoeken naar dat ene bonnetje of de betekenis van complexe boekhoudregels. Geen slapeloze nachten meer vanwege stress over jouw administratie en belastingaangiftes.Ā 

Deze bootcamp is een intensieve ervaring die jou van de juisteĀ  vaardigheden en kennis voorziet om je administratie in topvorm te krijgen. Ik begrijp dat boekhouden geen favoriete bezigheid is voor veel ondernemers, maar met deze bewezen methode, ondersteuning en praktische tips zul je ontdekken dat het stiekem best leuk kan zijn!

Na deze bootcamp zul je in staat zijn om je administratie goed, moeiteloos Ʃn met plezier te doen. Ik zorg ervoor dat je de juiste tools en strategieƫn krijgt om je financiƫn op orde te krijgen, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: de groei van jouw bedrijf.

Deze bootcamp is speciaal ontworpen voor dienstverlenende ondernemers zoals jij, die de controle over hun financiƫn willen behouden. Of je nu een coach, consultant, freelancer of creatieve professional bent, deze bootcamp biedt de oplossing om je administratie onder controle te krijgen.

Boekhouden is niet jouw expertise. Daarom is deze bootcamp ontwikkeld met slechts Ć©Ć©n doel voor ogen: jou helpen om jouw administratie op orde te krijgen op een manier die bij jou past. De aanpak is praktisch, toegankelijk en vooral leuk. Boekhouden hoeft geen last te zijn!

Ben je er klaar voor om jouw administratie in vorm te krijgen? Plan dan vandaag nog een intake en ontdek hoe je in slechts drie maanden jouw financiƫn in shape krijgt.

Pak de controle over je boekhouding, bespaar kostbare tijd en geniet van je ondernemersbestaan.

šŸ„³

Hang zelf de slingers op
en maak een feestje van
je administratie!

Plan een intake

Tijdens de eerste stap van ons proces nodigen we je uit om een online intake te plannen.

Dit is een persoonlijk gesprek waarin we jou en jouw specifieke behoeften en uitdagingen beter leren kennen. We willen graag begrijpen waarom je administratie tot nu toe een chaos is geweest en welke doelen je wilt bereiken met onze bootcamp.

Tijdens de intake stellen we ook een inventarisatie op van je huidige administratieve situatie, zodat we een gepersonaliseerd plan kunnen maken om je naar succes te begeleiden.

Volg de bootcamp

Nu is het tijd om actie te ondernemen en deel te nemen aan onze boekhoud-bootcamp!

De mini bootcamp is een intensieve, ervaring waarin ik je binnen drie maanden voorzie van de kennis, tools en strategieƫn die je nodig hebt om jouw administratie onder controle te krijgen.

Tijdens de korte online bootcampsessies leer je praktische vaardigheden en krijg je inzichten die direct toepasbaar zijn op jouw bedrijfssituatie.

Na elke sessie krijg je een concreet actiepunt met deadline mee.

Stap voor stap zorgen we ervoor dat jouw boekhouding in topconditie is.Ā 

Je administratie is in topvorm

Gefeliciteerd! Na het voltooien van de bootcamp zul je merken dat je administratie in topvorm is.

Je hebt nu zelf de kennis en vaardigheden om je financiƫn op een moeiteloze manier te beheren. Niet alleen zal je meer controle hebben over je geldstromen, maar je zult ook kostbare tijd besparen die je kunt besteden aan de groei van je bedrijf.

Met je administratie in topvorm, kun je met vertrouwen zakelijke beslissingen nemen, belastingtijd stressvrij doorlopen en een solide basis creƫren voor jouw financiƫle succes.

Schrijf je vandaag nog in voor de bootcamp en begin jouw reis naar een gestructureerde en plezierige boekhouding!

De investering is ā‚¬599 (exclusief btw)

Stel je eens voor hoe het is om te blijven worstelen met jouw financiƫle administratie. Elk kwartaal urenlang doorbrengen met het uitzoeken van bonnetjes en facturen. Slapeloze nachten vol zorgen over belastingaangiftes en mogelijke boetes. Niet weten of je bedrijf echt winstgevend is of dat je op het randje van financiƫle problemen balanceert. Het kost niet alleen waardevolle tijd en energie, maar het kan ook een enorme druk leggen op jouw gemoedsrust en de groei van jouw bedrijf belemmeren.

šŸ„³ Zij gingen je voor

Wij stapten met ons bedrijf over naar een nieuw boekhoudprogramma. Samen met Ilse heb ik toen in een hele korte tijd alles ingericht en op orde gebracht. Heel erg relaxed dat het nu zo goed werkt!

Laurence de Rooij

Co-Founder, Endless Summer Kitesurfschool

Bij ons nieuwe bedrijf werkten we van het begin af aan met Moneymonk. We zouden het helemaal zelf gaan doen! De jaarafsluiting bleek toch best pittig.Ā  Moneymonk verwees ons naar Ilse en nu weten we waarom.

We hebben in twee dagdelen de administratie op orde gemaakt. Waar we in eerste instantie dachten met een paar klikken klaar te zijn, kregen we snel door dat er iets meer nodig was.

Ilse is precies wat we nodig hadden, geen standaard administratiekantoor, maar iemand die ons echt helpt de administratie te begrijpen.

Marc de Nijs

EPA-W B adviseur, de Nijs beheer en onderhoud