Jaarafsluiting

🥳

Voor de dienstverlenende ondernemer

Voor de dienstverlenende ondernemer die zijn administratie zelf doet met behulp van MoneyMonk, MoneyBird of Bunni.

De jaarafsluiting??? Als dit woord je bekend voorkomt dan heb je vast zelf al een poging gewaagd. Of je bent afgehaakt bij het lezen van de uitleg die je online gevonden hebt.

Aangezien je op deze pagina beland bent zien je cijfers er niet uit zoals ze eruit zouden moeten zien. Het invullen van je aangifte inkomstenbelasting zal een ware beproeving worden.

Want dat is wat de jaarafsluiting is. Het voorbereiden van je administratie op de aangifte inkomstenbelasting. Het is veel meer dan alleen het resultaat verwerken. 

De jaarafsluiting is de final check. Zitten er geen foutjes meer in de administratie? Sluiten de bedragen op de balans aan met de werkelijkheid? Zijn alle kosten geboekt? Zijn er nog kosten of opbrengsten die verhuisd moeten worden naar het juiste jaar? En meer van dit soort dingen.

Ik geloof echt dat elke dienstverlenende ondernemer 99% van zijn boekhouding zelf kan doen en niet structureel een boekhouder nodig heeft. Maar die jaarafsluiting, dat zou voor jou zomaar die laatste 1% kunnen zijn.

* Deze dienst kan alleen geboekt worden op basis van beschikbaarheid. Hij kan niet geboekt worden in januari, maart, april, juli en oktober.

🥳

Hang zelf de slingers op
en maak een feestje van
je administratie!

Plan een intake

In een online meeting lopen we je administratie door. We doen de final check en we zetten samen de puntjes op de i. 

Doe de jaarafsluiting

In een tweede online meeting doen we de daadwerkelijke jaarafsluiting.

DIY: goed, moeiteloos én met plezier!

Volgend jaar heb je geen hulp meer nodig.

De investering is €199 (exclusief btw)

Voorkom een foutieve belastingaangifte? Dat kost je een hoop kopzorgen en geld.

Zorg er in plaats daarvan voor dat je administratie goed is afgesloten, voorkom boetes en zorg dat je geen belastingvoordeel laat liggen. 

Start in het nieuwe jaar met een schone lei. Een goede jaarafsluiting zorgt voor rust, overzicht en inzicht.

Waar wacht je nog op?

🥳 Zij gingen je voor

Het kostte me veel tijd kost alles goed uit te zoeken omdat het niet zo in mijn interessegebied ligt. Dus begin ik er vaak aan, maar maak ik het niet af. Waardoor ik er ook steeds meer tegenop ging zien. Dus wat was ik blij met jou Ilse. Dat jij lekker even met me doorgepakt hebt om mijn jaarafsluiting goed af te werken.

Ook kwam je met de tip voor de kleine ondernemersregeling, waardoor ik niet ieder kwartaal meer btw-aangifte hoef te doen. Dit scheelt mij ongelofelijk veel energie en tijd. Die ik weer lekker kan gebruiken voor mijn coaching.

Ilse is een fijn toegankelijk persoon, reageert snel en pakt op een prettige manier meteen aan! Bedankt Ilse, ik kan jouw aanvulling heel goed gebruiken in mijn ondernemerschap!

Astrid Kleisterlee

ADHD Coach

Dankzij Ilse voel ik me zeker over mijn administratie. Samen zetten we in MoneyMonk de puntjes op de i.

Ilse ziet supersnel waar eventuele aanpassingen nodig zijn en voert die ook direct door. Ook de belastingaangifte was met haar hulp zo gepiept. Ze adviseert en is een enthousiaste en kundige sparringpartner.

Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om de jaarafsluiting en belastingaangifte samen met haar te doen. Het is de bescheiden investering meer dan waard.

Voelt goed, voelt zeker! Een aanrader en dan liefst direct als je begint met je bedrijf. Dat is het enige wat ik een volgende keer anders zou doen.

Francis van de Braak

tekstschrijver, Woord en Meer