Groepscursus

💪🏻 Zelf doen?

Je kunt je boekhouding natuurlijk ook uitbesteden.
Maar weet je, met hetzelfde gemak kun je het zelf doen: goed, moeiteloos én met plezier!

Ben je starter?

En wil je het meteen goed aanpakken?

Of ben je die fase voorbij, maar wil je van je boekhouder af?

Ben je er klaar mee? Elk kwartaal is het weer hetzelfde liedje. De deadline is weer eens dichterbij dan je dacht. De zoektocht naar je bonnen en facturen kan weer beginnen.

Ondertussen heb je geen idee hoeveel belasing je moet gaan betalen.

Of ben je vol goede moed aan een DIY boekhouding begonnen?

Is de moed je inmiddels in de schoenen gezakt? Vraag je je af of het wel klopt allemaal? 

Ben je onzeker geworden en heb je steeds minder zin in het doen van je boekhouding?

Herken jij dit?

Geen controle, maar wel stress.

Zo lang je ondernemer bent, ben je verplicht om een fatsoenlijke administratie bij te houden. Wil je dat echt met tegenzin blijven doen?

Het kan ook anders!

Ik begrijp heel goed dat het spannend is om je administratie zelf te doen, want je wil natuurlijk geen gedoe met de Belastingdienst.

Je kunt je administratie uitbesteden aan een boekhouder of accountant, maar dat wil je niet. Je wil het zelf kunnen. Het is toch geen hogere wiskunde?!

Eens! Ik geloof dat elke dienstverlenende ondernemer 99% van zijn boekhouding zelf kan doen en niet structureel een boekhouder nodig heeft.

Voor veel ondernemers is de boekhouding niet het leukste onderdeel van het ondernemerschap. Daarom heb ik al ruim 100 ondernemers geholpen met DIY boekhouden: goed, moeiteloos én met plezier!

Als MoneyMonk Erkend Adviseur van het eerste uur, ken ik alle shortcuts & hacks van dit pakket. Hiermee kan ik jouw leven een stuk aangenamer te maken.

Na 4 live workshops en 3 online één op één sessies ervaar je grip en controle. Belastingaanslagen zijn niet langer een verrassing. Je voelt je zeker van je zaak en het doen van je administratie is geen vervelend klusje meer.

🥳

Hang zelf de slingers op
en maak een feestje van
je administratie!

Neem er geen genoegen meer mee

Wat je ook doet, een fatsoenlijke boekhouding bijhouden moet elke ondernemer.

Neem geen genoegen met een boekhouding waar alleen de Belastingdienst iets aan heeft. 

Blijven doen wat je al deed werkte niet. Kom in actie en schrijf je in!

Volg het traject

Samen is leuker dan alleen.

Daarom bestaat dit super complete traject uit 3 online één op één meetings en 4 live workshops.

Bonus: maandelijkse controle van je boekhouding gedurende het traject.

Doe fluitend je administratie

Samen zorgen we voor een administratie die perfect bij jou en je bedrijf past, die je begrijpt en moeiteloos bij kunt houden.

🛠️DIY: fijne software, voldoende basiskennis en een goede hulplijn is alles wat je nodig hebt

🤗Zij ging je voor

Afgelopen jaar volgde ik het groepstraject bij de Bewuste Boekhouder. Ik heb Ilse leren kennen als iemand die buitengewoon deskundig is. Maar wat haar vooral onderscheid is haar didactische talent. Op IEDERE vraag had ze een antwoord. Helder en met aandacht legt ze uit hoe alles werkt én waarom, waardoor je meer grip en controle krijgt over de financiële administratie van je onderneming. 

Ze vertaald de (voor mij heel taaie) materie naar een duidelijk verhaal en dito stappenplan. Voor het eerst voel ik me zeker bij het doen van mijn financiële administratie.

Het is geen vervelend klusje meer wat er nu eenmaal bij hoort, maar is een manier geworden om naar de financiële werkelijkheid van je onderneming te kijken en deze te interpreteren. Waarop je vervolgens kan anticiperen, bijvoorbeeld met het nemen van inhoudelijke beslissingen.

Nooit gedacht dat ik met plezier een cursus financiële administratie zou kunnen volgen. Ik zou iedereen deze cursus aanraden.

Dankbaar dat ik deze pilot mocht volgen.

Anoniem

ondernemer in de culturele sector

De investering is 1x €1.599 (exclusief btw) of 15x €109 (exclusief btw).

Wat kost het je om nog langer aan te modderen? Om te veel tijd op Google door te brengen, zonder een eenduidig antwoord te vinden?

Je hoeft het niet langer alleen te doen als je dat niet wil.

De volgende ronde start in september 2024. Voor deze ronde kun je je nog aanmelden. 

Zet jezelf op de wachtlijst en je krijgt een seintje zodra de inschrijving geopend is.

🤗Zij gingen je voor

Voordat ik Ilse leerde kennen werkte ik al met een online boekhoudsysteem maar zij heeft me overtuigd om over te stappen naar Moneymonk en haar op maat gemaakte cursus te volgen om uiteindelijk helemaal zelf de boekhouding te kunnen doen.

Ilse is echt heel kundig en professioneel! Ze kan op elke vraag antwoord geven en heeft me in een paar maanden tijd heel veel geleerd. Ook is Ilse gewoon heel fijn in de omgang. Ik zou iedereen haar dan ook aanbevelen!

Elise Krielen

Particulier onderzoeker, privédetective en juriste, A FONDO Recherchebureau

Deze training was de beste investering voor mijn bedrijf het afgelopen jaar!

Toen ik op zocht naar een boekhouder had ik 2 wensen:

#1 het moet een vrouw zijn
#2 ze moet niet binnen 10 jaar met pensioen gaan

Daar was Ilse, met een super mooi programma DIY Boekhouden waarbij ik leerde zelfstandig mijn boekhouding te doen.

Ik heb inmiddels grip op mijn boekhouding en kan zelfs zeggen dat ik er lol in heb! Ilse weet waar ze het over heeft en is bovendien een heel fijn mens.

Sanne Hilwig-Leenders

Freelance Creative & Art Director, Studio Enidé

Ik wilde iets anders dan mijn ‘stoffige’ boekhouder en vooral zelf grip krijgen op mijn ondernemerschap! Ik ben iemand van de inhoud, niet van de cijfers en had het geluk mee te mogen doen aan de pilot van de Bewuste Boekhouder. Ilse is een echte vakvrouw, met hart voor haar vak en hart voor de ondernemer. Deelname aan haar pilot gaf me het vertrouwen het zelf te doen.

Ilse schakelt razendsnel, geen vraag is haar teveel én, niet onbelangrijk: ik mag altijd een beroep op haar doen als ik het even niet meer weet.

Wil jij ook grip op je boekhouding, verantwoordelijk zijn voor je eigen fouten en je successen dubbel en dwars vieren? Kies dan voor De Bewuste Boekhouder!

Thea Adlim-Driessen

Cultuursensitieve systeemcoaching bij opvoedvragen en verlies, De Tussenmens