Groepscursus

🥳

Voor de dienstverlenende ondernemer

Voor de dienstverlenende ondernemer die zijn administratie zelf wil gaan doen met behulp van MoneyMonk.

Ik begrijp dat het spannend is om je administratie zelf te doen, want je wil geen gedoe met de Belastingdienst.

Je kunt je administratie natuurlijk uitbesteden aan een boekhouder of accountant, maar dat wil je niet. Je wil het zelf kunnen.

Ik geloof dat elke dienstverlenende ondernemer 99% van zijn boekhouding zelf kan doen en niet structureel een boekhouder nodig heeft. Ook begrijp ik dat je boekhouding niet het leukste onderdeel is van het ondernemerschap. Dat is waarom ik ondernemers door middel van dit groepstraject help hun administratie beter, moeitelozer én met meer plezier te doen.

🥳

Hang zelf de slingers op
en maak een feestje van
je administratie!

Plan een kennismakings- gesprek

Omdat elke ondernemer en elke onderneming anders is, leer ik je graag kennen tijdens dit gesprek.

Het gesprek is gratis en vrijblijvend en duurt maximaal 30 minuten.

Volg het traject

Samen is leuker dan alleen. Daarom bestaat dit super complete traject uit 3 online 1 op 1 meetings én 5 live groepsbijeenkomsten.

Bonus: maandelijkse controle van je boekhouding gedurende het traject.

Doe fluitend je administratie

Samen zorgen we voor een administratie die perfect bij jou en je bedrijf past, die je begrijpt en moeiteloos bij kunt houden.

De investering is 1x €749 (exclusief btw) of 10x €75 (exclusief btw).

Wat kost het je om nog langer aan te modderen? Om te veel tijd op Google door te brengen, zonder een eenduidig antwoord te vinden?

Je hoeft het niet langer alleen te doen als je dat niet wil.

🥳 Zij gingen je voor

Afgelopen jaar volgde ik het groepstraject bij de Bewuste Boekhouder. Ik heb Ilse leren kennen als iemand die buitengewoon deskundig is. Maar wat haar vooral onderscheid is haar didactische talent. Op IEDERE vraag had ze een antwoord. Helder en met aandacht legt ze uit hoe alles werkt én waarom, waardoor je meer grip en controle krijgt over de financiële administratie van je onderneming. 

Ze vertaald de (voor mij heel taaie) materie naar een duidelijk verhaal en dito stappenplan. Voor het eerst voel ik me zeker bij het doen van mijn financiële administratie.

Het is geen vervelend klusje meer wat er nu eenmaal bij hoort, maar is een manier geworden om naar de financiële werkelijkheid van je onderneming te kijken en deze te interpreteren. Waarop je vervolgens kan anticiperen, bijvoorbeeld met het nemen van inhoudelijke beslissingen.

Nooit gedacht dat ik met plezier een cursus financiële administratie zou kunnen volgen. Ik zou iedereen deze cursus aanraden.

Dankbaar dat ik deze pilot mocht volgen.

Anoniem

ondernemer in de culturele sector

Ik wilde iets anders dan mijn ‘stoffige’ boekhouder en vooral zelf grip krijgen op mijn ondernemerschap! Ik ben iemand van de inhoud, niet van de cijfers en had het geluk mee te mogen doen aan de pilot van de Bewuste Boekhouder. Ilse is een echte vakvrouw, met hart voor haar vak en hart voor de ondernemer. Deelname aan haar pilot gaf me het vertrouwen het zelf te doen.

Ilse schakelt razendsnel, geen vraag is haar teveel én, niet onbelangrijk: ik mag altijd een beroep op haar doen als ik het even niet meer weet.

Wil jij ook grip op je boekhouding, verantwoordelijk zijn voor je eigen fouten en je successen dubbel en dwars vieren? Kies dan voor De Bewuste Boekhouder!

Thea Adlim-Driessen

Cultuursensitieve systeemcoaching bij opvoedvragen en verlies, De Tussenmens

Voordat ik Ilse leerde kennen werkte ik al met een online boekhoudsysteem maar zij heeft me overtuigd om over te stappen naar Moneymonk en haar op maat gemaakte cursus te volgen om uiteindelijk helemaal zelf de boekhouding te kunnen doen.

Ilse is echt heel kundig en professioneel! Ze kan op elke vraag antwoord geven en heeft me in een paar maanden tijd heel veel geleerd. Ook is Ilse gewoon heel fijn in de omgang. Ik zou iedereen haar dan ook aanbevelen!

Elise Krielen

Particulier onderzoeker, privédetective en juriste, A FONDO Recherchebureau