Basis 1-op-1

🥳

Voor de dienstverlenende ondernemer

Voor de dienstverlenende ondernemer die zijn administratie zelf doet of wil gaan doen met behulp van MoneyMonk, MoneyBird, Bunni of Excel.

Ik weet dat jij niet dom bent en dat de boekhouding van een eenmanszaak echt geen hogere wiskunde is.

Jij wil je boekhouding daarom zelf doen. Als het even kan goed en zonder al te veel gedoe. Om dat doel te bereiken heb je alleen maar een fijn boekhoudpakket, voldoende basiskennis en een goede workflow nodig. 

En tijd… Om uit te zoeken hoe dat fijne boekhoudpakket precies werkt en welke regels er voor jou van toepassing zijn. Het is er nog niet van gekomen. En dat is wel het plan. 

Ik geloof dat elke dienstverlenende ondernemer 99% van zijn boekhouding zelf kan doen en niet structureel een boekhouder nodig heeft. Ook begrijp ik dat je boekhouding op dit moment niet het leukste onderdeel is van het ondernemerschap. Dat is waarom ik ondernemers door middel van dit traject help hun boekhouding goed, moeiteloos en met plezier te doen.

🥳

Hang zelf de slingers op
en maak een feestje van
je administratie!

Plan een kennismakings- gesprek

Omdat elke ondernemer en elke onderneming anders is, leer ik je graag kennen tijdens dit gesprek.

Het gesprek is gratis en vrijblijvend en duurt maximaal 30 minuten.

Volg het traject

We beginnen met een meeting van 1,5 uur waarin we zorgen voor een vliegende start.

Elk kwartaal volgt er een check-in van 30 minuten waarin je al je vragen kunt stellen en we correcties maken.

Na afloop van het jaar doen we de jaarafsluiting. We doen een final check en zorgen ervoor dat je administratie klaar is voor de aangifte inkomstenbelasting.

Doe fluitend je administratie

Samen zorgen we voor een administratie die perfect bij jou en je bedrijf past, die je begrijpt en moeiteloos bij kunt houden.

 De investering is 1x €595 (exclusief btw) of 12x €50 (exclusief btw).

Wat kost het je om nog langer aan te modderen? Om te veel tijd op Google door te brengen, zonder een eenduidig antwoord te vinden?

Je hoeft het niet langer alleen te doen als je dat niet wil.

* exclusief aangifte inkomstenbelasting. Klik hier voor opties en tarieven.

🥳 Zij gingen je voor

Ik heb mijn eerste ondernemersjaren mijn inkomstenbelasting zelf gedaan, maar ben ontzettend blij dat ik dit heb ik kunnen overdragen aan Ilse.

Meteen na onze eerste meeting voelde ik mij al volledig ontzorgd en wist ik dat ik dit veel eerder had moeten doen. Heel blij met onze samenwerking!

Anouk Martens

Online Workflow Strateeg, Anouk Martens Producties

Ilse is een superfijne professional met goede tips t.a.v. mijn boekhouding. Alhoewel ik al een aantal jaren zzp-er ben heeft zij mij weer nieuwe dingen geleerd. 

Ilse beschikt over goede vakkennis, is open en transparant, ze reageert snel en ook heel belangrijk: Ilse is een superleuk mens! Ook onze belastingaangifte is nog nooit zo snel afgehandeld. Een echte aanrader!

Anita

Relatietherapeut, InConnecto

Ik wilde heel graag naar een digitale administratie overstappen en koos daarbij voor het MoneyMonk administratiepakket.

Ik merkte echter dat mijn kennis tekort schoot om zeker te zijn dat ik alles goed administreerde. Via een kleine zoektocht kwam ik bij Ilse Vinck van De Bewuste Boekhouder terecht.

Elk kwartaal hebben we even contact en voor de rest doe ik alles zelf. En als ik mijn inkomstenbelasting invul, kijkt Ilse ook mee.

Met MoneyMonk kan je heel veel zelf, en het programma is zo dat veel al geautomatiseerd en gekoppeld is. Maar het idee dat Ilse op de achtergrond meekijkt en bereikbaar is voor vragen, geeft mij de zekerheid dat ik mijn administratie echt op orde heb.

Claudia van Geubel

freelancer in de culturele secor

Met veel trots en plezier doe ik zelfstandig en vol zelfvertrouwen mijn boekhouding. Dit had ik 3 jaar geleden echt niet durven denken. Ik was zo bang om het fout te doen.

Van Ilse leerde ik niet alleen hoe ik mijn boekhouding kan doen op een manier die bij mij past en mij super interessante inzichten geeft, maar ook dat er altijd oplossingen zijn. Eigenlijk heel levens veranderend dus 😉

Danielle Bouman

Intuïtieve coaching, Studio Zonnegroet