All inclusive

🥳

Voor de dienstverlenende ondernemer

Voor de dienstverlenende ondernemer die zijn administratie zelf doet of wil gaan doen met behulp van MoneyMonk, MoneyBird, Bunni of Excel.

Ik weet dat jij niet dom bent en dat de boekhouding van een eenmanszaak echt geen hogere wiskunde is.

Jij wil je boekhouding daarom zelf doen. Als het even kan goed en zonder al te veel gedoe. Om dat doel te bereiken heb je alleen maar een fijn boekhoudpakket, voldoende basiskennis en een goede workflow nodig. 

En tijd… Om uit te zoeken hoe dat fijne boekhoudpakket precies werkt en welke regels er voor jou van toepassing zijn. Het is er nog niet van gekomen. En dat is wel het plan. 

Ik geloof dat elke dienstverlenende ondernemer 99% van zijn boekhouding zelf kan doen en niet structureel een boekhouder nodig heeft. Ook begrijp ik dat je boekhouding op dit moment niet het leukste onderdeel is van het ondernemerschap. Dat is waarom ik ondernemers door middel van dit traject help hun boekhouding goed, moeiteloos en met plezier te doen.

🥳

Hang zelf de slingers op
en maak een feestje van
je administratie!

Plan een kennismakings- gesprek

Omdat elke ondernemer en elke onderneming anders is, leer ik je graag kennen tijdens dit gesprek.

Het gesprek is gratis en vrijblijvend en duurt maximaal 30 minuten.

Volg het traject

Gedurende 15 maanden plannen we acht inhoudelijke meetings van maximaal 1,5 uur. Hierin komt alles voorbij. Van btw-aangifte tot aangifte inkomstenbelasting. Maar ook de voorlopige aangifte en Jouw Persoonlijke Percentages.

Tussendoor hebben we check-ins. Dit zijn zeven korte meetings van 30 minuten waarin je al je vragen kunt stellen.

Meer vragen? Deze stel je tussentijds via de mail of whatsapp.

Doe fluitend je administratie

Samen zorgen we voor een administratie die perfect bij jou en je bedrijf past, die je begrijpt en moeiteloos bij kunt houden.

De investering is 1x €1425 (exclusief btw) of 15x €95 (exclusief btw).

Wat kost het je om nog langer aan te modderen? Om te veel tijd op Google door te brengen, zonder een eenduidig antwoord te vinden?

Je hoeft het niet langer alleen te doen als je dat niet wil.

🥳 Zij gingen je voor

Ik had de knoop doorgehakt om voor mezelf te beginnen als bedrijfsconsultant en wilde graag vanaf de start de administratie goed en eenvoudig geregeld hebben. Met een achtergrond in financiën & technologie, wist ik dat er veel tools waren die me het leven makkelijk konden maken. Alleen welk pakket is dan het beste? Heel fijn dat Ilse met haar ervaring met mij de keuze eenvoudig maakte. Lekker duidelijk.

Ik ben een zelfstarter en wat ik zelf kan, doe ik zelf. Maar inmiddels weet ik ook ook dat het wiel uitvinden veel tijd kost. En die tijd had ik niet, omdat ik direct aan de slag kon bij een opdrachtgever.

Hoewel boekhoudpakketten best intuïtief zijn, is de daadwerkelijke start toch lastig. Waar begin je zonder dat je tijd verliest aan allerlei opties die je nooit nodig hebt? Hoe zit dat precies met die btw laag hoog en vrijgesteld, en hoe pas ik dat aan. Hoe ga ik om met de kilometers die ik niet kan declareren, maar wel moet bijhouden.

Ook hiermee heeft Ilse super geholpen, direct het kaf van het koren scheiden en aangeven wat er voor mij toe deed. Scheelde me heel veel tijd.

Peter Paul Vos

Agile consultant en interim manager, Peter Paul Vos Management en Consultancy

Mijn man Maarten was al voor zichzelf begonnen en we hadden een boekhouder die alles netjes verzorgde, maar niet helemaal van deze tijd is. Ik hield in een excel bestand alle uren en kilometers bij en we stuurde elk kwartaal via de post al onze papieren naar hem op. Toen ik ook voor mezelf begon en merkte dat ik gedurende de dag telkens voor een ander project aan het werk was, was het voor mij snel duidelijk dat ik met een systeem wilde werken waar ik makkelijk mijn uren in bij kon houden.

Mij werd MoneyMonk aanbevolen en MoneyMonk bevool mij Ilse aan als boekhouder en dat blijkt een super match.

Jeetje, wat ben ik blij met MoneyMonk, maar nog veel meer blij met Ilse. Naast dat wij persoonlijk een klik hebben en heerlijk kunnen kletsen, heeft ze mij in afgelopen jaar heel veel over het programma geleerd.

Uren bijhouden, facturen versturen, BTW aangifte doen, het is allemaal in een handomdraai gedaan en ze heeft gelijk gekregen, het is net zo leuk en makkelijk als social media 😉

Naast deze leerschool, adviseert Ilse ook op andere financiele vlakken. Zo zijn we ons geld gaan verdelen volgens de Profit First methode en zijn we beter gaan nadenken over ons pensioen en verzekeringen.

Ik ben dus kei blij met Ilse, zakelijk gezien heel fijn dat je mij een stuk zelfstandiger hebt leren boekhouden, maar voor de gezelligheid wel jammer dat ik haar minder nodig heb 😊!

Anke van Erven Dorens

Eventmanager, AnkEvents

Ilse bezit de gave van het uitleg geven in gewonemensentaal, waarschijnlijk als gevolg van jarenlang voor de klas staan in het basisonderwijs. In elk geval komt het nogal goed van pas als je als een eigen onderneming begint met nul verstand van boekhouding.

Ik ervaar mijn boekhouding (die ik inmiddels grotendeels zelf doe) inmiddels helemaal niet als ingewikkeld of intimiderend. De combinatie met het boekhoudprogramma is prettig, want het systeem neemt je veel uit handen en Ilse kent het programma van binnen en van buiten. Daardoor kun je al heel snel op weg.

Ilse denkt mee en verheldert de dingen waar ik zelf naar vraag, maar wijst me ook op de dingen waar ik zelf niet aan had gedacht. En nu ik haar niet meer zo vaak nodig heb, kan ik nog altijd terecht voor incidentele vragen. Ik ben dus erg blij met onze samenwerking!

Eveline van Baalen

Educatief ontwikkelaar/Taalkundige, de Graszanger